کتاب زندگیت را سر و سامان بده 13


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دنیای انواع کتاب http://aktivbooks.loxblog.com/  و آدرس aktivbooks.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 51
بازدید دیروز : 54
بازدید هفته : 110
بازدید ماه : 129
بازدید کل : 1268
تعداد مطالب : 87
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار وبلاگ:  

بازدید امروز : 51
بازدید دیروز : 54
بازدید هفته : 110
بازدید ماه : 129
بازدید کل : 1268
تعداد مطالب : 87
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

<-PollName->

<-PollItems->

تنظیم فونت
       

چاپ اين صفحه

«بازی زندگی»

یک نکته به آنهایی که واقعا می خواهند زندگی شان را سر و سامان دهند پیشنهاد می کنم: کمی زندگی شان را شبیه به یک بازی ببینند. زندگی تا حدی شبیه سر و سامان دادن به بازی است که آن را طبق قانون انجام می دهید و قوانین را رعایت می کنید. وقتی به عقب بر می گردم و زندگی گذشته ام را مرور می کنم، احساس می کنم که زیاد خوب بازی نکردم، چون طبق قوانین دیگران بازی را می چرخاندم و زمان زیادی طول کشید تا معنی واقعی بازی را درک کردم. 

به نظر من بازی مار و پله شباهت زیادی به زندگی دارد. حتماً در مورد آن فکر کنید. این بازی در قرن شانزدهم میلادی و در کشور هندوستان ابداع شد و علت ابداع آن این بود که به بچه پیامد کارهای خوب و بد را یادآوری کند. در حقیقت این بازی آیینه ی زندگی است. نردبان ها، ویژگی های مثبت انسان همانند، سخاوت و مهربانی را نمایش می دهند و مارها ویژگی های منفی انسان ها مثل قتل، حرص و طمع، و خشم را به تصویر می کشند. تعداد مارها از تعداد نردبان ها بیشتر است و این به بچه ها نشان می دهد که انجام کارهای خوب خیلی مشکل است. کاملاً واضح و روشن است که این بازی سعی دارد به ما بفهماند که زندگی پر از چالش است از نظر شما زندگی تان چقدر چالش و سختی دارد؟! گاهی اوقات احساس می کنید که بازی را می برید و یا می بازید. نظر شما درباره ی بازی چیست؟!

 

«مار و پله»

آیا تا به حال خواسته اید که از نردبان ها بالا بروید و برنده شوید، اما در یک لحظه و ناگهان با نیشی که از مار می خورید برگردید و سقوط کنید؟ هنگام سقوط این طور به نظر می رسد که شما هیچ کنترلی روی بازی ندارید. این تاس است. که می چرخد و تعیین می کند که حرکت بعدی شما کجاست علاوه بر این ممکن است که شما دائماً احساس کنید که از نردبان بالا و از مار پایین می آیید و این بالا و پایین رفتن ها را دائماً تجربه می کنید. افراد بسیاری را می شناسم که در این چرخه ی بالا و پایین رفتن ها گیر افتاده اند. بسیاری از افراد برای اینکه بتوانند روابط غم انگیز عاطفی گذشته را فراموش کنند، نسنجیده سراغ یک رابطه ی عاطفی دیگر می روند، چرا که می خواهند تا آنجا که امکان دارد هر چه زودتر از یک نردبان دیگر بالا بروند. اما اگر این نردبان آنها را به یک رابطه ای نافرجام همانند رابطه ی قبلی برساند، خیلی زود خودشان را در ورطه ی نابودی می بینند و این چرخه دائماً تکرار می شود. این چرخه برای کسانی که از نظر روحی در شرایط بدی هستند و می خواهند با خرید از مغازه اوضاع روحی خود را بهتر کنند تکراری می شود. آنها دوست دارند که دائماً خرید کنند و از نردبان ها همچنان بالا بروند. اما زمانی که ته مانده ی حساب کارت اعتباری خود را می بینند آنچنان شوکه می شوند که دوست دارند مستقیماً به ته تخته سقوط کنند. اعتیاد هم از دو قانون بالا تبعیت می کند. مواد مخدر، نوشیدنی های الکلی، (خدایا شکر اهلش نیستملبخند) غذا، نیکتوین و ... همه ی این ها نردبان هایی هستند که شما را به سمت مارها سوق می دهند. 

 

در بخش بعدی «با قواعد خودتان زندگی کنید» گفته خواهد شد....

 

کتاب زندگیت را سر و سامان بده 

پیت کوهن

مرضیه احمدی زاده 





:: موضوعات مرتبط: انواع کتاب , کتاب مهارت زندگی , ,
:: برچسب‌ها: کتاب , مهارت زندگی , انواع کتاب ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : شکیبا نعیمی
ت : سه شنبه 5 بهمن 1400
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');