کتاب زندگیت را سر و سامان بده (17)


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دنیای انواع کتاب http://aktivbooks.loxblog.com/  و آدرس aktivbooks.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 54
بازدید هفته : 101
بازدید ماه : 120
بازدید کل : 1259
تعداد مطالب : 87
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

آمار وبلاگ:  

بازدید امروز : 42
بازدید دیروز : 54
بازدید هفته : 101
بازدید ماه : 120
بازدید کل : 1259
تعداد مطالب : 87
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

<-PollName->

<-PollItems->

تنظیم فونت
       

چاپ اين صفحه

 

 

 

«ریشه ی این طرز تفکر: من به اندازه ی کافی خوب نیستم»

 

عوامل زیادی در قانون بازی وجود دارد که باعث اضطراب و نگرانی و عدم اعتماد به نفس در شما می شود. این اضطراب و نگرانی در شرایط مختلفی مانند تحصیلات، محیط مذهبی، یا احتمالاً در تربیت خانوادگی یا ارزش های انسانی و انتظاراتی که والدین از شما دارند، ایجاد می شود. 

منظورم این نیست که بگویم حتماً یک فرد عامل اصلی اضطراب و نگرانی های ماست. والدین تان برای آنکه شما در آسایش و راحتی باشید، آنچه را که به نظرشان به صلاح شماست انجام می دهند. آنها این کار را از روی علاقه و دلبستگی که نسبت به شما دارند انجام می دهند. حال اگر ما این علاقه و دلبستگی را به سرزنش و ایرادگیری آنها از خودمان تعبیر کنیم، آن گاه می توانیم بهانه ای برای اینکه چرا به اندازه ی کافی خوب نیستیم پیدا کنیم.

با استفاده از پژوهش ها و تحقیقاتی که در این موارد داشته ام، نگاه مردم را به این مسأله جلب کرده ام که شناخت استعدادها و مهارت های شان تأثیر به سزایی در شناخت مَنِ وجودی شان دارد، چرا که شناخت ها این امکان را برای آنها فراهم می کند که به این دید برسند که: در انتهای تمام این شک و تردیدها و سختی ها، هنوز که هنوز است کودک درون شان زنده است. کودکی که تجربه های جدیدی را کسب می کند و عاشق کند و کاو است و همچنان خودش را به دیگران ترجیح می دهد. بدین ترتیب می توانید حس ماجراجویی را در درون خود زنده نگه دارید و این دقیقاً همان چیزی است که می خواهم شما با خواندن این کتاب به آن برسید. 

 

«کودک درون تان را کشف کنید» 

آیا تا به حال از خود پرسیده اید که از بین مطالبی که تا حال در موردش صحبت کرده ایم کدام بخش از همه مهمتر است؟! آیا دوست دارید خودتان طراح بازی باشید؟! راه زندگی تان را خودتان انتخاب کنید؟! در این صورت مسأله ای هست که می خواهم آن را خیلی خوب درک کنید:

روزگاری هیچ سایه ای از ترس و وحشت در درون تان وجود نداشت، بدون هیچ گونه قید و بندی و رها از هر مشکلی خوشحال و سرحال بودید و آرامش دلپذیری در درون تان خانه کرده بود. طبق قانون خودتان بازی می کردید، به آسانی از نردبان ها بالا می رفتید و فقط می دانستید که مارهایی هم وجود دارند، بدون آنکه آنها را دیده باشید. شما آنچه را که باور درونی تان است انجام می دهید و خود را مجاز به انجام آن می دانید و برای بسیاری از افراد این اتفاق زمانی رخ می دهد که بیشترین حس شادی و شعف را دارند، کمی که بزرگتر شدیم مارهایی را دیدیم که در هر موقعیتی از زندگی منتظر نیش زدن ما هستند (حتی زمانی که در آنجا وجود ندارد).

قبلاً در این کتاب اینکه چطور می توان از طریق تمرین و تکرار رفتارها را مورد بازبینی قرار داد صحبت کرده ایم. این کار برای سر و سامان دادن زندگی تان بسیار مفید و کارساز است. 

برای آنکه بتوانید تغییرات ایجاد شده در درون خود را برای مدتی طولانی حفظ کرده و آن را در خود تثبیت کنید. باید آن قسمت از مَنِ وجودی تان که تمایل زیادی به ماجراجویی و حادثه جویی دارد را کشف کنید. چون این مَنِ وجودی شدیداً مشتاق است تا به جانب ماجراجویی و حادثه جویی حرکت کند و اصلاً برایش اهمیتی ندارد که دیگران چه فکری در مورد او می کنند. 

من می خواهم که شما از کشف این تغییرات خوشحال و هیجان زده باشید، همان طور که در دوران کودکی از کشف یک بازی جدید شاد و خرسند می شدید. علاوه بر این می خواهیم که برای سر و سامان دادن به زندگی تان کمی زیرکانه عمل کنید، چرا که این کار باعث موفقیت شما برای ایجاد تغییرات در درون تان می شود.

 

::)))

 

کتاب زندگیت را سر و سامان بده 

پیت کوهن

مرضیه احمدی زاده 





:: موضوعات مرتبط: انواع کتاب , کتاب مهارت زندگی , ,
:: برچسب‌ها: کتاب , مهارت زندگی , انواع کتاب ,
:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : شکیبا نعیمی
ت : سه شنبه 5 بهمن 1400
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');